Home Oferta noastra
Oferta noastra PDF Print

Pentru firmele cu sediul in Brasov asiguram toate serviciile descrise fara nici o conditie suplimentara.

Pentru firmele din afara Municipiului Brasov este necesara asigurarea de catre client a inregistrarii documentelor primare. Stocarea bazei de date se va face pe serverele noastre astfel incat sa ne asiguram accesul facil in vederea verificarilor inregistrarilor efectuate. In cazul unor documente care ridica diverse probleme vom solicita scanarea si trimiterea prin e-mail a documentelor. In ceea ce priveste personalul nu exista probleme care sa impiedice intocmirea tuturor documentelor necesare acestui departament. De asemenea, pentru implementarea sistemului va fi necesara minim o intalnire la sediul nostru sau la sediul clientului. Deplasarea noastra la sediul clientului se va face contra cost, valoarea acesteia depinzand de locatie si de volumul de documente prelucrate.

Puteti sa va faceti o idee despre tarifele practicate de noi:

Numar angajati Tarif Promo pana in 31.05.2014
0 - 5 angajati de la 200 lei de la 150 lei
6 - 10 angajati de la 300 lei de la 250 lei
11 - 15 angajati de la 400 lei de la 350 lei
16 - 25 angajati de la 500 lei de la 450 lei
Peste 25 de angajati contactati-ne si hai sa discutam
  • Tarifele nu contin tva
  • Acestea sunt tarifele minime. Tarifele concrete se vor stabili in urma discutiei directe cu clientul avand in vedere volumul de documente, cifra de afaceri, numarul de angajati.
  • In aceste tarife este inclusa si utilizarea unui sistem ERP performant care in mod obisnuit implica costuri foarte mari. Clientul beneficiaza de accesul la toate situatiile operative si financiare oferite de sistemul de tip erp. Daca dupa o anumita perioada clientul doreste achizitionarea licentei de utilizare pentru sistemul erp, asiguram asistenta pentru implementarea si eventual personalizarea acestuia la sediul clientului.
 

  


Recomandari

Va recomandam:
SolviERP
Sitem ERP/CRM performant.
GData Antivirus
Securitate maxima oferita de acest ANTIVIRUS care depaseste record dupa record. Calitate germana.
Program devize
Program pentru intocmire in constructii. Creat de specialisti pentru specialisti
Program contabilitate generala
Program contabilitate generala. 100% compatibil cu SOLVI ERP.