Home Servicii
PDF Print
Pentru buna desfasurare a activitatii, pentru clientii nostri, asiguram evidenta contabila completa:
 • Înregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare;
 • Contabilitatea intrarilor de marfuri sau materii prime;
 • Contabilitatea fiselor de magazie;
 • Contabilitatea stocurilor de marfuri;
 • Intocmirea si înregistrarea notelor de intrare-receptie si a bonurilor de consum/notelor de predare;
 • Evidenta documentelor primare justificative referitoare la vânzari;
 • Contabilitatea rapoartelor de gestiune;
 • Contabilitatea iesirilor de produse finite, de marfuri sau servicii;
 • Prelucrarea facturilor catre clienti;
 • Leasing, linii de credit si credite pe termen lung;
 • Verificarea lunara a înregistrarilor contabile efectuate de catre beneficiar;
 • Note contabile de corectura;
 • Note contabile de inventar;
 • Evidenta contabila a salariilor si a concediilor medicale;
 • Evidenta mijloacelor fixe si a amortizarii acestora;
 • Stabilirea impozitelor de plata si înregistrarea în contabilitate;
 • Elaborarea balantei de verificare lunara;
 • Completarea si prelucrarea registrelor contabile (registru jurnal, inventar, de casa si de banca, jurnalul de cumparari si de vânzari);
 • Întocmire si depunere bilant contabil anual si semestrial;
 • Completarea si depunerea declaratiilor privind obligatiile de plata catre bugetul de stat si de asigurari sociale, a deconturilor de TVA si a altor raportari si situatii contabile;
 • Reglarea fisei pe platitor la administratia financiara;
 • Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele;
 • Informari asupra situatiei financiar-contabile a societatii.
Lucram cu un sistem ERP care asigura într-un mod practic, facil si economic evidenta financiar contabila a firmei, care asigura in acelasi timp necesitatile informationale pentru management si informatiile pentru personalul de executie. Daca doriti sa aflati mai mullte, urmariti acest link Sistem ERP
Un sistemul ERP (Enterprise Resource Planning) este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie.
 • Resurse materiale (materiale, marfuri, produse, utilaje, etc)
 • Resurse umane
 • Resurse informationale
Sistemul ERP cu care lucram este in mod real modular.
Principiul modularitatii permite implementarea pe etape sau partiala în functie de necesitatile firmei sau organizatiei.
Modulele necesare pentru o evidenta financiar-contabila riguroasa sunt:
 1. Modulul Produse - face parte din nucleul sistemului fiind modulul in jurul caruia se construieste intreaga informatie gestionata de catre firma. In fond pentru firma imaginea este reflectata in ceea ce produce sau comercializeaza ea.(citeste mai mult)
 2. Modulul Stocuri -ideal pentru firme care au atat productie cat si vanzari in depozite si vanzari prin magazine proprii.(citeste mai mult)
 3. Modulul Contabilitate - specializat in contabilitatea generala si de gestiune. Pot fi emise facturi, avize de expeditie, chitante si facturi PROFORMA.(citeste mai mult)
 4. Modulul Salarii - specializat in calculul salariilor lunare precum si in mentinerea istoricului platilor conform contractelor de munca incheiate cu angajatii.(citeste mai mult)
 5. Modulul Personal - specializat in evidenta contractelor si conditiilor contractuale.(citeste mai mult)
 6. Modulul Imobilizari - specializat in gestiunea imobilizarilor unei firme. Sistemul ofera toate facilitatile legate de imobilizari.(citeste mai mult)
 7. Modulul Productie - permite pregatirea, urmarirea si decontarea productiei atat pentru productia de serie cat si pentru unicate.(citeste mai mult)
SOLVI ERP are in componenta o serie de module care raspund la cea mai mare parte din nevoile curente ale firmelor. Modulele aditionale sunt module dedicate unor domenii specifice de activitate, ele integrandu-se in structura unitara a sistemului.
Alte module:
 1. Modulul Activitati - modul operativ specializat in gestionarea diverselor activitati din cadrul firmei alocate utilizatorilor, cu descrierea fiecareia, cu data de incepere si termen de executie. Ceea ce este foarte util este faptul ca se pot programa lansarea automata de activitati de catre sistem.(citeste mai mult)
 2. Modulul ARC - modul de tip CRM (Customer Relationship Management). De altfel ARC este o abreviere pentru Administrarea Relatiilor cu Clientii).(citeste mai mult)
 3. Modulul Aprovizionare - specializat pentru lucru in relatia cu furnizorii si ofera modalitati specifice prin definirea si gestionarea unor date caracteristice furnizorilor si prin administrarea si urmarirea Comenzilor de aprovizionare.(citeste mai mult)
 4. Modulul Auto - modul operativ pentru urmarirea unui parc auto si de utilaje.(citeste mai mult)
 5. Modulul Oferte - axat pe realizarea ofertelor de produse si servicii din catalogul general sau a unor lucrari pentru care este necesara intocmirea unui deviz. Pot fi editate oferte generale ale firmei sau oferte personalizate pentru un anumit client.(citeste mai mult)
 6. Modulul Service - specializat in gestionarea informatiilor pentru firmele care ofera servicii de mentenanta pentru diverse echipamente sau servicii in anumite domenii.(citeste mai mult)
 7. Modulul Sistem face parte din nucleul programului si asigura functiunile de baza si administrare.(citeste mai mult)
 8. Modulul Vanzari - specializat in lucrul cu clientii si permite emiterea de documente de vanzare si livrare (facturi, chitante, avize de expeditie). (citeste mai mult)
 9. Modulul HoReCa - specializat in lucrul cu unitatile de Hoteluri, Restaurante si Cazare (citeste mai mult)
 10. Modulul Medicina muncii - specializat in mentinerea evidentelor necesare pentru un cabinet de medicina a muncii care are deasemenea si un laborator medical, sau de catre un cabinet psihologic. (citeste mai mult)
 11. Modulul SSM - specializat pentru pastrarea evidentei fiselor de instructaj in domeniul Sanatatii si Securitatii Muncii. Se tine deasemenea evidenta fiselor de instructaj in domeniul PSI. (citeste mai mult)
In functie de domeniul firmei dumneavoastra puteti apela la noi pentru a proiecta, realiza si implementa module specializate care sa se potriveasca perfect particularitatilor domeniului in care activati.
 

  


Recomandari

Va recomandam:
SolviERP
Sitem ERP/CRM performant.
GData Antivirus
Securitate maxima oferita de acest ANTIVIRUS care depaseste record dupa record. Calitate germana.
Program devize
Program pentru intocmire in constructii. Creat de specialisti pentru specialisti
Program contabilitate generala
Program contabilitate generala. 100% compatibil cu SOLVI ERP.